Opleiding Regisseur Amateurtheater (ook in modules te volgen)

Ben jij een inspirator en aanjager van creatieve projecten in jouw dorp of stad? Dan is de regieopleiding iets voor jou!

Ga naar de website →

Keunstwurk

Thumbnail

Over deze cursus

Wil je de inspirator en aanjager van creatieve projecten in jouw dorp of stad worden? Ben je creatief en wil je jezelf ontwikkelen in stressbestendigheid en beter leren samenwerken? Dan is de opleiding tot regisseur in het amateurtheater iets voor jou! In drie jaar haal je het Fryske én landelijke regiecertificaat ‘Regisseur in het Amateurtheater’ en ben je in staat om zelfstandig creatieve processen om te zetten in een toonaangevende voorstelling met amateurs in jouw dorp of stad.

Details
Dag(en) Dinsdag
Donderdag
Zaterdag
Periode 10-9-2019 - 31-5-2022
Doelgroep Volwassenen
Niveau Beginner
Gevorderd
Duur 3 jaar
Kosten 1e jaar € 750,–, 2e jaar € 750,–, 3e jaar € 375,– (mits de vereniging waar het project plaatsvindt een vergoeding betaalt)
Locatie Theaterstudio
Opmerkingen Elke dinsdagavond + 1 keer in de 2 weken op donderdagavond. De presentaties vinden plaats in het weekend. De totale studie-inspanning ligt gemiddeld rond drie dagdelen per week (inclusief huiswerk). De schoolvakanties zijn ook op deze opleiding van toepassing.

0 ervaringen Voeg een ervaring toe