Vioollessen voor alle leeftijden

Durf het aan en kom erachter hoe leuk vioolspelen is !

Ga naar de website →

Valetonviool

 • T. 058 2135326
 • info@valetonviool.nl
 • Docentervaring: Meer dan 10 jaar
 • Opleiding(en):
  • Sweelinck conservatorium Amsterdam
Thumbnail

Over deze cursus

Welkom, kom viool spelen bij Roos, waar persoonlijke aandacht en plezier maken voorop staat! Via de muziek ontwikkel je allerlei vaardigheden en kan je je gevoel kwijt (moeilijke toets,ruzie met vriendinnetje,rare collega,mooi weer,feestje etc!). Ik gebruik verschillende methodes met veel cd begeleiding.Noten lezen leer je heel makkelijk via een kleurensysteem. Meer info is te vinden op mijn website www.valetonviool.nl

Details
Dag(en) Maandag
Woensdag
Vrijdag
Periode 1-9-2021 - 1-9-2022
Doelgroep Kinderen (0-12)
Jongeren (12-18)
Volwassenen (18+)
Niveau Beginner
Gevorderd
Duur variabel
Kosten zie website
Locatie Het cultuurcentrum ( Dirk Boutsstraat 36 Leeuwarden) waar meerdere activiteiten gegeven worden, gratis parkeren in de straat, Lokaal is coronaproef met scherm tussen leerling en mij en met raam open plus ventilatie en luchtreiniger.
Opmerkingen lesdag/tijd in overleg .Ook 10(proef)lessenkaart mogelijk.zie website www.valetonviool.nl
Foto's
Video's

6 ervaringen Voeg een ervaring toe

 • Josephine, 10 jaar
 • 21-4-2020 12:08:20

Juf Roos is een lieve en vrolijke juf. Ze kan goed uitleggen, ook nu in de coronatijd (les via skype). Ik speel leuke liedjes.


 • Irene
 • 7-9-2015 15:15:34

Ik heb vioolles bij Roos gehad. Het was kort (1 jaar) maar krachtig! Roos is een rustige en lieve vrouw. Zij is perfectionistisch en kon kritisch kijken of ik de handelingen tijdens het spelen goed uit voerde. Maar ze liet mij in mijn waarde en gaf mij de ruimte om te leren viool spelen in de tijd die ik hiervoor te besteden had. Ik heb de lessen als fijn ervaren en vond het jammer met haar lessen te moeten stoppen. Dit is alleen gebeurd omdat ik verhuisd ben.


 • Sarah
 • 26-5-2015 19:33:41

Ik ben een student van 23 jaar en ik ben in de afgelopen maanden met vioolles begonnen. In deze korte tijd heb ik heel veel geleerd. Naast tien weken heb ik een goede basis om daarmee verder te gaan als ik nu verhuis. Ik heb al andere instrumenten gespeeld en ben bekend met muziek. Roos kon heel goed op deze situatie reageren. Dus had ik helemaal niet het gevoel dat het te saai was of te moeilijk. Zij heeft het tempo goed op mij aangepast. Ik had gewoon veel plezier tijdens de lessen. Het leukste was altijd wanneer we aan het eind duetten speelden :)


 • Sara Louwes
 • 25-6-2014 16:19:02

Vioolles bij Roos

Al sinds mijn vijfde (ik ben nu achttien) heb ik les van Roos! Ik heb ontzettend veel geleerd en altijd op mijn eigen tempo! Roos is een goede viooldocent, erg geduldig en haalt het beste uit haar leerlingen! Zowel bij haar jonge leerlingen als de oudere doet zij erg haar best het vioolspelen leuk te maken door stukken te kiezen die bij die persoon passen en met succes!!! Ik had me geen betere viooldocente kunnen wensen!


 • Lotte
 • 29-4-2013 20:11:04

Vioolles

Ik heb negen jaar les gehad van Roos en ben al deze jaren met veel plezier naar de muzieklessen gegaan. Op een goede en gezellige manier heb ik viool leren spelen en ik heb dan ook heel veel bij Roos geleerd. Ik kan de vioollessen van Roos dan ook iedereen aanraden die op een goede, maar vooral ook op een leuke manier, viool wil leren spelen!


 • Monique
 • 24-4-2013 21:17:41

vioolles van Roos Valeton

Ik heb sinds twee en halve maand vioolles van Roos. Heel dapper van haar want ik had nog nooit een viool in handen gehad; kon amper een een noot lezen en ben 38 jaar. Inmiddels kan ik noten lezen, eenvoudige stukken spelen en beheers ik ook al een aantal strijktechnieken. Dat had ik toen ik er aan begon nooit durven dromen!! Roos is zelf heel enthousiast over de viool en dat enthousiasme weet ze op een hele plezierige en aanstekelijke manier over te brengen. Daarnaast past ze de lessen niet alleen aan naar mijn leertempo maar probeert ze met de keuze van de lesstof ook rekening te houden met mijn muzikale voorkeur. We sluiten de les meestal af door samen te spelen. Voor ik begon had ik het idee dat vioolspelen leuk zou zijn maar dat het een crime zou zijn om het te leren. Tien weken verder weet ik zeker dat vioolspelen heel erg leuk is en dat met de instructie van Roos het leren spelen zelfs heel leuk kan zijn!