Leeuwarder GITAARSCHOOL

Geïnspireerd geraakt door de foto's en video's? Zo ja: leuk! TIP: pak dan nu de koe bij de horens en meld je aan :-)

Ga naar de website →

Leeuwarder GITAARSCHOOL

Thumbnail

Over deze cursus

De docent gebruikt - naast verschillende basismethoden voor de lessen - ook eigen bewerkte bladmuziek met als specialiteit de allernieuwste (top 40) hits. Aangepast aan het niveau van de leerling, in diverse stijlen en uiteraard voor jong en oud.

Details
Dag(en) Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Periode 24-8-2020 - 16-7-2022
Doelgroep Kinderen (0-12)
Jongeren (12-18)
Volwassenen (18+)
Niveau Beginner
Gevorderd
Duur wekelijks 30 minuten
Kosten Kijk voor andere lesvormen en bijbehorende tarieven op de website van de Leeuwarder GITAARSCHOOL
Locatie Goed bereikbaar, in de wijk Huizum vlak achter het NS-station, gratis parkeren (met blauwe schijf). Professionele ruimte die (mocht het nodig zijn) aan de strikte richtlijnen van het RIVM voldoet.
Opmerkingen TIP: vraag eerst een vrijblijvende en gratis proefles aan
Video's

1 ervaringen Voeg een ervaring toe

  • Edwin
  • 20-6-2017 13:37:03

Ik volg nu bijna een jaar lessen op de klassieke gitaar bij Bauke, nadat ik jaren elektrische gitaar heb gespeeld. In die tijd ben ik erg vooruit gegaan! Het leuke is dat je eigenlijk met elke stijl bij hem terecht kan. Je kunt zelf aangeven wat voor richting je op wil met de gitaar en de lessen worden daarop aangepast. Je leert elke week nieuwe dingen. Hierdoor ga je snel vooruit en blijf je gemotiveerd. Bauke is erg geduldig en ziet wanneer je iets voorspeelt vaak snel wat nog extra aandacht nodig heeft en hoe je jezelf kunt verbeteren. Kortom: ik kan de Leeuwarder Gitaarschool aan iedereen aanraden die op zoek is naar gitaarles in de buurt van Leeuwarden.