Leren Tekenen I: Beginners cursus 12x (privéles)

Leer tekenen in de cel!

Ga naar de website →

SYLVER

Thumbnail

Over deze cursus

Deze cursus is bedoeld voor de beginner die zichzelf wil ontwikkelen op het gebied van tekenen. In 12 lessen (3 maanden) krijg je les in de basics van het tekenen. Elke les leer je over een aspect van de kunst en gaan we daarmee oefenen. Denk hierbij aan onderdelen zoals contrast, kleurenleer en compositie. Ondertussen leer je op een andere manier naar de wereld te kijken en ga je je tekenstijl ontwikkelen!


Details
Dag(en) Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Periode 1-1-2019 - 31-12-2020
Doelgroep Jongeren
Volwassenen
Niveau Beginner
Duur 12 weken
Kosten Privéles is 300,-. Kom je met meerdere personen dan krijg je 25,- korting p.p. Koffie en thee inbegrepen.
(Heeft u financiƫle steun voor uw kind t.b.v. uitoefening cursus/muziekles nodig?)
Locatie Je komt bij mij in de cel in de oude gevangenis, de Blokhuispoort in het centrum van Leeuwarden. Ideaal voor privéles, kleine groepjes tot uiterst 4 mogelijk. Helaas niet rolstoelvriendelijk!
Opmerkingen Proefles is mogelijk! 25,- maar als je door gaat met de cursus vervallen deze kosten. Ik ben flexibel! Lessen kunnen elke week op afspraak ingeboekt worden (ochtend/middag/avond).

3 ervaringen Voeg een ervaring toe

  • Marieke
  • 11-9-2019 15:41:42

Een erg leuke en leerzame cursus waarbij ik met veel plezier heb gewerkt aan de diverse opdrachten. Uiteindelijk een eindwerk gemaakt waarbij alles samen kwam qua technieken, materialen etc. Een mooi resultaat waarbij het leerproces goed zichtbaar is geworden, ik kan de cursus zeker van harte aanbevelen!


  • Marije
  • 2-5-2019 18:46:07

Met een rustige geduldige uitleg en een met een heel eigen style heeft Sylvie zeer leuke lessen supergaaf en zeer de moeite waard!!! En ze heeft een leuke warme sfeer in de cel gecreëerd waardoor je er een welkom gevoel krijgt alsof je in een mini huiskamer zit !!


  • Marijke Braaksma
  • 1-5-2019 09:58:42

Sylvie is een fijne, geduldige en bekwame lerares. Ze moedigt aan om buiten je comfort zone te gaan qua technieken en materialen, waardoor je snel je skills kunt ontwikkelen. Ook fijn dat lestijden in overleg zijn en je dus ook in een drukke week altijd wel een gaatje kunt vinden. No more excuses!