Routekaart voor Talentontwikkeling

Leeuwarden bruist van het talent! Om alle kinderen en jongeren in de gemeente Leeuwarden ook na het Culturele Hoofdstadjaar de kans te geven zich te blijven ontwikkelen op het gebied van muziek, dans, theater, beeldende kunst, schrijven, mode & visagie en fotografie & media stelt Kunstkade de Routekaart voor Talentontwikkeling samen.

Visuele wegwijzer

Deze visuele wegwijzer laat in één oogopslag zien welk aanbod er is en welke mogelijke routes er zijn wanneer je je in een specifiek cultureel of kunstzinnig gebied wilt ontwikkelen. Van beginner naar professional! Ook zie je op de kaart welke wegversperringen er op de route zijn en welke mogelijkheden er voor aanbieders zijn op het gebied van samenwerking.

Vul de vragenlijst in!

Heb jij Leeuwarder talent van 2 tot 21 jaar iets te bieden? Vul dan de korte vragenlijst in. Zet jezelf op de kaart en help het talent van Leeuwarden zichzelf te ontwikkelen!

Klik hier voor de enquête

Om de kaart zo compleet mogelijk te maken en zoveel mogelijk inzicht in het culturele landschap te verkrijgen houdt Kunstkade daarnaast interviews met sleutelfiguren op het gebied van kunst en cultuur in Leeuwarden en Friesland.

Presentatie van de kaart

In maart 2019 zal Kunstkade tijdens een speciale bijeenkomst de allereerste versie van de Routekaart voor Talentontwikkeling aan de gemeente Leeuwarden en alle aanbieders presenteren.

Omdat het culturele landschap aan verandering onderhevig is, zal de kaart voortdurend worden vernieuwd en bijgesteld. Van tijd tot tijd zal Kunstkade een vernieuwde versie presenteren en de laatste stand van zaken toelichten. Hierbij zal er voor aanbieders gelegenheid zijn om samen uit te wisselen en plannen te maken.

Meer weten? Neem contact op met Jenny.Nijkamp@kunstkade.nl